Catering op maat bestellen

Omdat jouw verhaal uniek is. Laat hier je basis informatie achter, dan zoeken we samen naar hoe we je kunnen helpen met een geslaagde catering

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 13.30
Broodjes

Catering organiseren?

4 tips als je een evenement met catering moet organiseren

4 tips als je een evenement met catering moet organiseren

  1. Omdat ieder evenement uniek is wil je vaak heel veel vertellen aan je cateraar. Het is altijd een fijn gevoel om even persoonlijk of telefonisch contact te hebben om plannen door te spreken. Het is altijd handig om af te sluiten met de volgende vraag: Kun je een offerte van het zo juist besproken plan mailen naar me? Zo krijg je altijd een opsomming van hoe je evenement er uit komt te zien en kun je achteraf ook nooit problemen krijgen over wat er al dan niet besproken was. Het op ‘papier’ zetten van de plannen maakt ook vaak dat je gemakkelijk de nog te nemen obstakels 1 voor 1 kunt wegstrepen.
  2. Neem een budget in gedachten die past bij jou evenement en kijk samen met je cateraar of hij/zij mee wilt denken om je evenement te laten slagen met dit budget
  3. Laat je ontzorgen. Soms denk je ik kan zelf wel tafels, borden etc. huren. Laat dit aan je cateraar over. Vaak werken die toch samen met Haarlemse verhuur bedrijven die vaak precies weten wat nodig is om je evenement tot een succes te maken. Het zijn vaak de kleine dingen die stress veroorzaken die voor een top cateraar gemakkelijk op te lossen.
  4. Denk aan dieetwensen en allergenen. Niets is zo lastig dan last minute nog iemand hebben die absoluut geen vlees eet terwijl je charcuterie hebt besteld.

Eet smakelijk,

Sebastiaan