Catering op maat bestellen

Omdat jouw verhaal uniek is. Laat hier je basis informatie achter, dan zoeken we samen naar hoe we je kunnen helpen met een geslaagde catering

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 13.30
Broodjes

De top 5 meest bestelde broodjes van Haarlem

De top 5 meest bestelde broodjes van Nederland

Wat is jouw favoriete lunch?

  1. Broodje zalm, als we geen zin hebben om ons eigen brood te smeren kiezen we vaak voor luxe. Een broodje zalm met roomkaas of het tegenwoordig populaire wasabimayonaise is niet meer weg te denken van een goede menukaart.
  1. Broodje kroket, Hollandse glorie. Onze alom geroemde ragout in een krokant jasje doet het nog altijd op elke straathoek goed en is nog steeds een van de meest populaire broodjes van Nederland. Op een heerlijk klef kadetje zoals alleen wij Nederlanders dat kunnen.
  1. Broodje gezond, het is ondertussen een standaard discussie geworden: een broodje gezond is toch helemaal niet gezond? 1 ding is zeker het is een klassieker waar iedereen wel een op een onbekende locatie zonder twijfel voor durft te kiezen.
  1. Broodje carpaccio, Het ooit bedachte dungesneden rundvlees uit Venetië is niet meer weg te denken als broodje. Tegenwoordig heb je vele variaties op de carpaccio en gebruiken we het eigenlijk meer om aan te duiden dat iets dun gesneden is. De carpaccio is er in vele variaties bij Mowgli’s is het een van de meest populaire broodjes ook omdat we hem lekker met truffelmayonaise maken.
  1. De tosti, misschien wel het meest simpele broodje van de lijst maar toch iedereen eet wel is een tosti. Ondertussen zijn er vele varianten bedacht, de Fransen maken vooral croque’s en dat is waar we bij Mowgli’s ook beroemd om zijn. Het klinkt toch net even wat chiquer dan een tosti. We hebben bij Mowgli’s de Franse klassieker croque monsieur met kaas, ham en bechamel en een overheerlijke croque pulled chicken met onze eigen pulled chicken, kaas en heerlijke sambalmayonaise.

Wat opvalt is dat we tijdens onze lunch vaak voor luxe en vertrouwde keuzes maken. We willen voor luxe best geld uitgeven maar twijfelen vaak ook veel en maken daardoor vaak voor de hand liggende keuzes in plaats van voor een spannendere optie op de menu kaart te gaan.

Mijn favoriete broodjes kun je hier bestellen.

Ik heb al trek gekregen, jij ook?

Sebastiaan