Catering op maat bestellen

Omdat jouw verhaal uniek is. Laat hier je basis informatie achter, dan zoeken we samen naar hoe we je kunnen helpen met een geslaagde catering

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 13.30
Broodjes

Haarlem

My kinda town 'Haarlem'

My kind of town ‘Haarlem’

De Haarlemmer

De mooie oude stad vol trotse maar ingetogen mensen die als je er naar vraagt trots zijn op hun stad. De Haarlemmer geniet van op haar mooie oude plein de grote markt of in een van de vele kleine straatjes waar ze haar bourgondische specialiteiten verkopen. Van leuke borrelboxen tot de lekkerste maaltijden, de Haarlemmer is er gek op.

Haarlem en horeca

Haarlem is de stad als het gaat om horeca. Geen gehypete internationale ketens zoals de grote broer Amsterdam, maar schattige kleine hotels en hoge kwaliteit restaurants. Door het bijzondere afgelopen jaar heb je in Haarlem kunnen genieten van de lekkerste maaltijden aan huis bezorgd. De ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ cultuur loopt als een rode draad door Haarlem, en dit proef je terug. Bourgondische eenvoud gecombineerd met hippe moderne keukens staan centraal in deze ‘eet’ stad.

Bezienswaardigheden

Als je Haarlem binnenrijd kom je eigen direct een mooi stukje geschiedenis tegen. De Amsterdamse poort, is een gebouw wat iedere Haarlemmer kent en nu de poort in 2021 gerestaureerd is ook weer een vertrouwd plaatje als je Haarlem binnen komt. Als je een hip museum met altijd iets verassend wilt bezoeken kan ik je Teylers museum aanraden. Als je zoals ik gek bent op oude gebouwen is een kijkje nemen in de Sint Bavokerk een mooie keuze. Je kunt er op zaterdagmiddag om 14.00 een tour maken door de kerk en in de Mariakapel een kaarsje branden. Daarna kom je buiten en kun je rustig genieten van een hapje en een drankje aan 1 van de leuke restaurants Haarlem.

Eet smakelijk,

Sebastiaan